Selecteer een pagina

Eigenheid, dat is waar vanuit ik leef.

En dat is ook waar ik naar kijk bij de ander in mijn werkend leven. Wat maakt jou, jou? Los van al je rollen?

Suzanne van Vlaanderen

Visie

Mijn visie is om mensen zoveel mogelijk te laten werken vanuit deze eigenheid, hun talenten, drijfveren en competenties. Dit werkt het meest motiverend, geeft plezier en biedt de grootste kans op succes en een verrijkend, vervullend leven.

Reizen

Ik heb altijd veel gereisd; reizen is voor mij ontwikkelen en ontdekken. Dat betekent in beweging zijn, voluit ervaren en belemmeringen overwinnen. En daarnaast zicht krijgen op je eigen kracht, hierop vertrouwen en genietend van het proces, je doel bereiken. Je bewust worden van jouw pad en jouw mogelijkheden, dat is wat mij drijft.

“Reizen is beweging en houdt de geest beweeglijk.
Mijn uitdaging is om mensen vanuit het statische en starre
weer in beweging te krijgen. Vanuit eigen kracht en vertrouwen’’

Vanuit verbinding

Door mijn achtergrond als psychosociaal therapeut en coach/(team)trainer op het gebied van persoonlijke effectiviteit, talent-en loopbaanontwikkeling weet ik vanuit verbinding de ander te helpen zichzelf te helpen (ontwikkelen) en een toekomstperspectief te vinden.

 

 

 Zonder schroom

Ik schroom niet om je bij je diepere lagen te brengen als deze jou in de weg zitten om jouw talenten volledig in te kunnen zetten en in beweging te komen om je volgende stap te zetten.

 

 

 

 

 

 

Aandacht & humor

De grote betrokkenheid bij wat mensen beweegt stimuleert mij om met jou te kijken naar hoe je jouw verlangens, drijfveren, (zelf)vertrouwen en plezier (terug)krijgt in wat je doet. Dit doe ik door het bieden van veiligheid, vanuit verbinding, door af en toe buiten de gebaande paden te gaan, met aandacht voor jouw behoefte en een tikje humor!

 

Persoonlijke motieven

Mijn uitganspunt is dat een ieder erbij hoort in de maatschappij en de mogelijkheid heeft op een eigen (werk)plek: inclusie op eigen wijze. Ik zet werk in als instrument omdat ik erin geloof dat werken werkt. Mijn doel is zoveel mogelijk mensen te trainen en coachen om een duurzame balans te vinden in werk & leven (onlosmakelijk met elkaar verbonden).
Met de combinatie aan talenten die ik bezit op psychosociaal-en loopbaanvlak zorg ik ervoor dat ik een brede doelgroep kan bereiken.

Via Van Vlaanderen staat voor

  • Vertrouwen op eigen kracht waardoor Vreugde vrijkomt
  • Vrijheid om je eigen pad te kiezen vanuit Verbinding (met jezelf en de ander)
  • Vermogens ontdekken om je Verlangens te leven

Suzanne van Vlaanderen

06 46 71 65 69

suzanne@viavanvlaanderen.nl

Chat openen